Finns ingen religion i dethär.

När man säger att någon som just dödat hur många människor som helst är kristen, då vet man inte vad man talar om. En "riktig" kristen skulle aldrig ta så många oskyldiga människors liv. Det är helt ofattbart att medierna ens kallar honom kristen. Och om han nu hade varit av annan religion så skulle han inte fått kallas det heller. Någon som är troende (i de flesta religioner) skulle aldrig göra något sånt här. I sånt här våld, i sån här terror så finns ingen religion....

Att vissa går runt och hackar ner på folk för att de kommer från samma land, kultur eller religion som någon som gjort ett brott är bara otroligt omogret.
Att man har förutfattade meningar om någon man inte ens känner för att den kommer från ett visst land, osv är att vara idiotisk... den människan du just fått en mening om kanske är den snällaste personen i världen.

Så till er som sprider ut på nätet nu att alla ska hata vissa personer (vad det än handlar om), tänk efter, om någon skulle göra något helt idiotiskt, skulle du då vilja bli hatad, bara för att du har något gemensamt med den personen?

Jag kommer aldrig någonsin hata Norskar, kommer aldrig hata Norge, kommer aldrig hata något annat land, kommer aldrig hata någon annan människa, kommer aldrig hata någon för dens religion, kommer aldrig att hata någon bara för att en annan gjort något fel.

Kommentarer

Skriv nått fint,eller fult, vilket du behagar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail,Please: (bara jag som ser)

Din blogg(Om du har nån):

Här får du kladda bäst du vill:

Trackback
RSS 2.0