Waterfall!

Lär mig någon? Asfiiint!


Knyckt på google

Streeet

Dans idag dååe, riktigt härlig lektion, vi fick minsann lära oss grunderna till att shuffla ;) me he he, och jag hoppas på att vi fortsätter med detta, och får jag min vilja igenom kommer dansföreställningens " grand fiiinale " att bli totally awesome, mer säger jag inte!
Sååå nu blire att stretcha lite till så lederna och musklerna inte stelnar på mig, vill ju inte få ont ;)
Är sjukt dålig annars på att stretcha, måste bli bättre på det, annars lär jag bli lika osmidig som ett kylskåp! 


Random is the best!


Shuuuuffleeee

true
tumblr

Vårnaglar

Våren har kommit, men inte ute utan på mina naglar, he he he... Dålig bild, men nu är iaf naglarna fina ^^


Picnik

Såg att Picnik kommer att stänga ner, det skär i hjärtat ;) De är ju den bästa sidan för redigering.. Men men man kan använda premium hur man vill nu fram till April!!! :) Så här kommer en redigerad bild på mig ;)


VILL HA, men min plånbok säger nej.

DOCK så ska jag köpa denna när jag sticker till Götet på sportlovet tror jag ^^ <3
UPDATE: Men nu är jag inte lika säker längre.... den är VIT bakpå... vrf inte samma färg på baksidan -.-

McFlurry

Hade ju en helg med Hoodie (aka Stina Lise) förra helgen, nu har bilder kommit upp på våra fiiina simmar (The sims3 is tha shit ;)) sååå kika in HÄR och se våran Harry Potter inspirerade familj och hur det ser ut när spelet får en bugg och allt blir helknas! <3


Bilden knyckt från samma inlägg =)

Senaste 2 dagarna

Jag och Emelie stack hem till henne i torsdags och sedan vidare till mig och har varit här tills idag, mkkkt kul och behövdes verkligen <3 :) ska slänga upp bilder på både henne och annat som jag tänkt lägga upp men som aldrig blir av! Men bilder kommer ! 

Lägg ner!

(Lägg detta på minnet Stina Lise, det är ju ett nytt Louise är arg som en gris inlägg, dock inte om gladiatorskor!)

Vad är det nya med blogg.se´s hemsida? GILLAR INTE! Alla är inte intresserade av att läsa om mode, visserligen är jag intresserad av det , men jag vill också ha möjlighet att se andra inlägg, brukar alltid hitta mkt bloggar på den sidan som inte bara handlar om mode. Lägg er tid på annat, soooooom att göra en app till android kanske? Så otroligt dåligt att det inte är fixat än! Dåligtdåligtdåligt!


Händer en del

Händer en del om mina dagar, men jag är alltid så trött eller har fullt upp när jag kommer hem så bloggandet kommer till helgen!
Snabb summering, hämtat studentmössan, studentkläderna dröjer några veckor till. Sedan har jag kommit igång med enkäten jag ska ha till projektarbetet, de är utskrivna, 150 st :O och i kväll har jag vart på stationshuset och fikat med Stina Lise ^^ awesome :) Men en längre historia om detta kommer seeeen :)

Ny vecka, nya tag!

Nu är det en ny vecka. Inte så jobbig, inga inlämningar eller liknande, men jag ska vara duktig och plugga ändå, Filosofi och Projektarbete är första prio, men även lite litteraturhistoria om jag orkar! På torsdag eftermiddag kommer Emelie och stannar till fredag! Då blire massa kul! Ska minsann åka pulka då igen!!!
Bilder från min helg med Stina Lise dyker nog upp på hennes blogg, har inga bilder ^^ <3
Kan man byta kropp och dela på huvuden? - Låter som en filosof - Hahah fin bild <3

Laaaaan

Haha är med StinaLisos, vi lanar tetris battle... innan dess spelade vi sims (som vi gjort hela dagen idag).. Kommer antagligen vara gaaaanska lama imorrn, men då får vi nog minsann ta och åka pulka i snöööööööööööön :D <3

Fredag

Kort sagt om dagen: Syon,Psykologiprov,Labb i två timmar, Sällskap, Fika och hem.

Lite mer berättat så har jag idag haft Psykologiprov om "Känslor och Behov" och psykiska sjukdomar. Det var ett långt prov med lite för lite tid tyckte vissa, och jag håller med dem, jag hade visserligen tid över men jag är en av dem som skriver ganska snabbt (men fult) så ah, men vi får se hur det gick med det provet, vet inte vad jag har för känsla om det.

Var även hos Syon. Pratade om min framtid ;) funderar på att bli lärare. Men nu är frågan: Lärare i Grundskolan 0-3 eller ska jag bli lärare i högstadiet 7-9? Vet inte vad jag vill, men det lutar mot att bli 0-3 lärare, om det blir det valet får framtiden utvisa ;).

Labben sedan var  en två timmars labb på naturkunskapen. Där underrsökte vi salthalt på potatisar (?) och mätte bönors längd. Mätte hela 256 st tillsammans med Emelie. Mkt annorlunda labb :D
Klockan två slutade vi och jag och Emelie gick mot stan, hon var så snäller å höll mig sällskap och hämtade sedan våra biljetter till tåget till Göteborg. Tack för hjeeelpen å sällskapet!

Mötte Sofia (inte "gängets" Sofia utan en kompis som jag känt från musikaltiden) och vi satte oss och fikade på Snipen, satt där från 14.20 till 17.35 så vi hann snacka en hel del, väldigt bra dag idag :D <3

Titt ut... titt ut, tittut!

Kör på min å Cindys snygga dans medan jag tar pluggpaus!


The dark side

Har gått över till den mörka sidan.... Tetris Battle fastnade jag vid igår... OCH det är mina vänners fel, absolut ;)

Kostens sammansättning

Välidgt roligt att börja dagen med naturkunskap och att sitta å lyssna om när lärarn gpr igenom hur man ska äta.... som om vi aldrig hört det innan. Aja finns ju värre! Helt vanlig dag, några lektioner, hem vid två å sen äre plugg som gäller, har ett prov i psykologi och dessutom ett arbete i Filosofi B. Väldigt tråkig dag med andra ord!



Till Hooddie - ett gott skratt


Jadu tänka sig jag var ju modebloggare ett tag... HAHA Ajja Stina Lise är inte sen att prata om mitt inlägg om gladiatorskorna såfort jag nämner nått om dessa skor ;) Men jag erkänner - det är snyggt (säger jag nu, om några år lär jag väl tycka att det är fult igen) <3

SKuuula

Imorgon är det skola igen och jag grinar inte för det, Engelska, Svenska och fritt arbete på filosofin!
Vilket innebär sovmorgon, tråk,tråk och sen arbete med Abbe och vi ska skriva om Avatar och hurvida det är en vetenskap blablabla, ah kul äre iaf alltid med äbbz å company på filosofika (ja fika på filosofin, fritt utan lärare, awessomeee) <3

Kolla abbweh, en bild på hemträdet! ;)

Svar på fin kommentar

Ja min fina vän klart det var den bilden, vet att det inte är jättelikt nu när jag gått ner i vikt å så men visst känner man igen näsan ;) haha puss påre <3


ARRRRRRG

Snyggt  läte i rubriken, hoppas ni riktigt hörde mitt avgrundsvrål. Louise är arg som en gris.

Nagelpenslar

Nu äntligen har jag hittat ett smart sätt att få tag på nagelpenslar att göra mönster med. Du tar helt enkelt vanliga små färgpenslar och klipper dom, att jag aldrig tänkt på det innan! HÄR finns beskrivning!

STHLM I MITT HJÄÄÄÄÄRTA

Baaaaaah (ja som fårlätet... absolut). Jag vill till mitt stockholmia. JA det är mitt, jag knyckte det. Vill slappa och ha kuuuul, inte många dagar kvar... baara sisådär 130 * dar eller nått.... <3

När sommaren kommer


När sommaren kommer och allt ska vara bra, när friheten ska komma och när livet en gång till ska börja på nytt kapitel. Vad ska då hända med mig? Vart tar jag vägen och vilka får jag med mig? Vilka står vid min sida och vilka står kvar men ändå är så långt bort? Jag kan inte se den ljusa tiden denna sommaren och det känns som jag kommer famla runt i totalt vintermörker.
Kommer det att bli bra, kommer jag att bli besviken på allt nytt? Jag kommer antagligen bli besviken, jag älskar mitt liv just nu, allt är verkligen på topp, förutom lite för tungt bagage och lite för många läxor. Men jag har aldrig mått så här bra på många år. Ska det nu förstöras? Jag ska banka sönder den dumma idiotiska människa som kom på att man inte får stanna i utvecklingen och livstrappan.
Så om ni nu ursäktar mig så ska jag leta upp en Edward, så att jag kan få stanna kvar och inte börja om.

Jag älskar er allihop (okej inte er jag inte känner men ni är säkert fina ni med!), men till mina nära vänner, ni är totalt bäst, och nu är det knappt 20 veckor kvar, så jag hoppas att vi får detta till den bästa tiden och att vi fortsätter att vara vänner i framtiden så jag slipper vara ledsen över att mista underbara vänner, för ni växer f*n inte på träd och undrar hur fasen jag kunnat bli så bra på att hitta äpplen! <3

Jobba Jobba Joooobbbaaa

Andra dagen på sista terminen, tiden går och jag är både rädd och glad. Längtar till Studiedagar som kommer för att hinna umgås med vänner, sportlovet, veckan innan studentveckan och studentveckan (med blandade känslor). Men men inget att tänka på nu, här gäller det att plugga i massor istället. Idag har jag skrivit på min nyhets bevakning och vill att det ska bli fredag så att det är över.
Nu är det dock dags att springa till duschen och göra kvällen för att senare gå å sova när håret fått torka! :)

Vi möts vid skåpen.

Jaha, så var det här sista jullovet över. Har haft ett jättebra lov och för första gången så har jag inte nån lust att gå tillbaka till vardagen, finns många anledningar till detta. Annars brukar jag klättra på väggarna alá spiderman vid detta laget. Menmen imorgon är det skola och plugg som gäller! 24 veckor kvar. I princip, det är så långt till studenten men sen äre minst tre veckor lov (sportlov, påsklov och sen en vecka ledigt precis innan studenten, skööönt!) Kommer bli en bra sista termin iaf och ska ha så roligt som möjligt!
Sååå mina vänner, vi möts vid skåpen imorgon! <3

Bra avslutning på lovet.

Och en bra start på helgen! Igår vare fest hos mina favorittvillingar! Mycket roligt och kvällen slutade med att jag var tre blåmärken rikare! Därefter bar det mot stan hem till Emelie å sov där till idag då vi slappade å kollade på pettson och findus! "Vaaad leker du för nått"?
Tack för underbara dagar! <3
Väldigt seriös bild... (Och määääärk ironin ;))


Ge ett löfte för välgörande ändamål!

Gå in här: https://www.facebook.com/danicasvanner?sk=app_241255282604602
Där kan ni sedan välja ett nyårslöfte, lovar ni att tex äta mindre godis så går 10kr till välgörande ändamål skrivet i ditt namn. Alltså kan du skänka pengar gratis! (Det är alltid tanken som räknas!)


Klent med bloggande

Har lite annat för mig än att blogga, Idag har jag varit med Rutan, var läääänge sen nu men fy vad kul vi har det! Vi har tjötat, käkat bullar, misstolkat å pärlat pärlplattor x'D Alltså helt normalt för oss två!
Imorgon bär det av till Fest och efter det så sover jag i stan hos Emelie och ska umgås med henne på Lördag, mycket bra dagar alltså!
Söndag kommer bli en bottendag vad jag vet, ska plugga -.- aja tror jag tar å kollar avatar och skriver analysen på den, soft uppgift!

<3

2012

Firade nyår med fina vänner! Tackar Pia, Emelie, Anders, Cindy och Arrie för detta! Vart otroligt kul och tolvslaget  fylldes med att kolla på fyverkerierna, smälla poppers, konfettibomb, misslyckade Khomloy lyktor (eller de var hur fina som helst, men kunde inte skicka iväg dom), skål och kramar! Precis som det ska va.
Fin bild på mig, Emelie och en rolig "Munflöjt" haha danskarna är duktiga på partyprylar ;)




RSS 2.0