Sen en tid tillbaka.

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c <--- Lyssna, beskriver mig rätt bra jaaa, dock gick den inte att lägga till på bloggen (A)

Idag har det varit jobb, och en massa bilkörning. Imorgon ska jag köra bil igen. Fast då är det körlektion, inte kul för jag gillar inte bilarna, det är en hel vetenskap över deras handbroms och hitan å ditan. Inte bra (:
Helgen kommer bli slapp och awesome, detta ser jag framemot (:

Nästa vecka har jag en heldel som ska planeras in, frågan är om jag hinner med allt, men vi får la see!
Kommer inte bli mkt uppdateringar för jag har annat för mig, som alla andra nu på sommarn!

Dags för teoriboken!

Sool!

Äntligen gött väder!  30 Grader i skuggan, awesome!!! Nu duschen å sen sola!
Eftermiddagen kommer sen tillbringas hos moster<3

Stand by me


Nygelpigenaglar!

Såhär ser mina naglar ut nu! Dock så ska jag ta å tabort det som kommit utanför (A) Dålig bild menmeen, de ser bättre ut irl  (A)



Livet går bra nu!

Inte mkt bloggande här inte, har bättre saker för mig haha!
Midsommar vart awesome, Emelie kom hit i fredags å stannade tills nu, kollat film, tjötat å bara slappat, kan behövas när det är full rulle annars :) Karro kom en stund igår å heeelsade på, och idag kommer Rut en sväng, askalas (Y)


Så tack för världens bästa midsommar! <3

Glad Midsommar!

Nu äre bara till att vänta på folk som kommer.... Jag ogillar starkt att vänta... menmen att umgås med Emelie i tre dar (typ) kommer bli helt awesome! Mer uppdatering seeen <3

Fulla dagar

Shit har ingen tid med nått längre, häääärligt! Älskar när jag har nått att göra nu när jag börjar bli rastlös.
I förrgår kom Elin till mig och skulle sova över , vi kollade på törnrosa å målade naglarna minsann :D Sen igår vart vi i Växjö och shoppade heeladagen lång! Först på samarkand, sen tog vi bussen in till stan och sprang runt där. När vi sedan var färdiga så var det ändå tid över, då gick vi ist å provade balklänningar! En riktigt bra dag!

Idag har jag jobbat och handlat massa mat, sen nu i eftermiddag har jag vart en sväng hos moster å hälsat på och lekt en stund med lillkusinen, gav henne en Sverigeklänning som hon blev urgullig i! På tisdag ska vi dit igen å hälsa på för då fyller hon hela två år!

Men innan dess MIDSOMMAR, Emelie kommer hit imorrn å stannar till Söndag, såå awesommmeee! Hit kommer även Farbror och "Faster" och kompisar till mor å far haha :), kommer bli skönt att bara va å inte göra så mkt, bara umgåås! Och så ska även världens mest nyfikna Emelie få nått som jag å Elin hann misstolka en hel del när jag köpte den i Växjö, HAHA <3

Ful bild, snygg tröjja och allmänt random naglar.



Bästa programmet som liten, Mirror Mirror.

Totalälskade detta programmet när det gick på sommarlovsmorgon, sitta uppe varje morgon och kolla på mormors magiska vind och detta!



Du vet vem


Nagelpenna!

Shit, vill ha dessa pennor, fatta vad mkt man kan göra så mkt lättare, skulle vart skitkul att använda!

Ögonimplantat

Nu är det inte längre modernt med piercings, tatueringar, och liknande.
Nu är den nya trenden implantat. Då menar jag inte silikonbröst. Jag menar dessa implantat som folk gör genom att exempelvis föra in en slags form under huden som exempelvis en stjärna, cirkel eller liknande. Liksom när ödlemannen tatuerade hela sin kropp som en ödla och sedan la in små kulor under ögonbrynen. Denna trenden har väl pågått ett tag men det finns en ny gren i detta. Ögonimplantaten. Vanligast är att man för in ett hjärta i ögonvitan. Följderna kan dock vara hemska, man kan bli blind av detta. Och det går aldrig att ta ut den. Hur kul kan det vara att varje gång man öppnar ögonen så ser det ut som att man har en hemsk ögonsjukdom.... eller att man varje dag hela livet ut känner att man har nått som skaver i ögat... mysigt...
Groteskt!


Miiijaaaau



Slappardag, vill ha tisdag

Slappar idag, orkar inte annat.
och imorrn kommer Elin! Fuuuun!

(L)


"Don't look back, Look into the future"


Sttttäääädddaaaaa

Fy vad tråkigt det är att städa, så jag tar en paus å skickar bilder till Anders från hans student/bal. Annars så chattar jag med Emelie, har Puffkrig på Fb och lyssnar musik!  En fullkomligt vanlig söndag med andra ord. Senare ska jag även ringa upp S-L med, <3

Håll mig hårt och släpp aldrig taget <3

Gammal bild å vetefasen varför jag lagt in mitt namn i svart å inte vattenstämplat den ist... -.-

Keep holding on...

... Cause you know I'm here for you <3

Duktiga fängelsedansare

Det är män från ett filipinskt fängelse som dansar. Helt awesome, om det hade vart möjligt så hade jag gjort ett projektarbete på detta. 


Avslutning, tårar , fest och student!

Nu har sommarlovet börjat! Och det vart somsagt lite blandade känslor. Menmen, torsdagen tillbringades på lite olika ställen. Först vart det kyrkan med en fin avslutning, och My sjöng asfint! STOLT! Därefter vart det fika med mina tjejjor från klassen!
Därefter bar det av till Emelie där jag tillbringade mesta delen av tiden som vart kvar till Cindys fest. Vart uppspelt och riktigt nyfiken när jag kom till Emelie för jag visste att jag skulle få en försenad födelsedagspresent.. Hade ingen aning dirr om vad det kunde va... men så kommer hon med ett kuvert och en ros och i kuvertet ligger biljetter till Melissa Horns konsert i November!!! Snacka om att jag blev glad, paff, lycklig, och helt mållös! NU har jag nått asabra att se framemot! Lyckan är verkligen total!!!
Vi satt sen å bara tjötade å lyssnade på musik och vart allmänt sega så det var knappt att vi orkade dra oss till festen. Men vi pallrade oss dit och det vart en awesome kväll! Vi käka tacos å kladdkaka, tjötade, kollade film, sjöng, och Cindy som hade födelsedag fick massa presenter som jag antar att hon gillade för hon såg happy ut :D
Tårarna "kom och gick" under dagen för jag har blivit riiiktigt blödig på sistone. Men det behöver vi inte gå in på mer än att Emelie förstörde (nästan) mitt smink :')
Idag vart det studenten och det var kul, men aaasjobbigt, hade jobbiga skor å fick gå igenom hela stan, fyfasen! Men stort grattis till dom som tagit studenten nu och mer bilder kommer senare!


Nästsista dagen...

I skolan vare idag! Två riktigt onödiga lektioner där ja.
Sen har jag tiilbringat resten av dagen med Emelie!! Awesome, tjöt, kollade leeget vid sjön, kollade film och Emelie å Ludde blev riktigt bra kompisar ;) Tack för dagen!!! <3

Imorgon är den sista skoldagen med två lektioner som lär bli onödiga där med ja!
Därefter ska jag kolla på treorna när de går in till balen :)

Nu äre dock slapp framför tvn!

Syster<3

To my one and only twinsister!
Tro på dig själv och tro att du kommer lyckas, för det kommer vara synd om dig när du väl har lyckats och jag säger vad var det jag sa!
Love u <3


Galet vad seriös man kan vara då....

Snygg bild kvalité också dessutom! Rena Lyxen ju!!
Och fint hår, hahah eller njaae... 



Bra dag trots pollenallergi!

Halv jobbigt att gå upp förtidigt (för mig) på morrnen.
Första lektionen var engelska och där kollade vi en dokumentär som jag sett två gånger innan så jag halvsov mest.
Därefter vart det min allra sista gympa lektion EVER, älskart! Okej jag gillar träning men inte med skolan, skit tråksi. Och där var det brännboll som gällde, som jag och Stina Lise älskar såååååå mkt! Eller inte.
SEN vart det livskunskap/samhäll! Okej livskunskapen är ju inte direkt Woooow, men sen skulle våran lärare dela  ut våra "resultat" på en tenta vi gjorde i Januari, detta var mest en rolig grej för att vi skulle få testa på hur man ska välja bort vissa delar ur en text, välja det viktiga lix. Texten vart riktigt intressant, handlade om bildterapi... Men som sagt så fick vi resultaten, som tyvärr inte är betygsgrundande, och så säger lärarn inför hela klassen att jag vart bäst! Haha lite stolt å mallig över mig själv därja! (och tack för applåderna HAHA). Synd att jag för en gångs skull var bäst när det inte gick på betygen haha, aja, sen fick vi slutbetygen i Samhäll B och fick VG, rätt gött där ja! Så min dag har varit rätt så awesome! 

Däremot äre inte kul med Pollenallergi :(
<3

Nuuuuu.....

Vetetusan vad jag ska göra, tips?
Jag lär inte somna på ett bra tag (:
Men sånt e livet!
Och detta vart en jäkla onödig uppdatering, men jag vet inte vart jag ska he mig (Y)
HAJDO!

---


Brum Brum!!

Haha töntig rubrik, check!
Dagen blev väl inte som jag tänkt att den skulle bli, skulle plugga teori, vilket jag visserligen gjorde men inte så mkt precis. Istället har jag kollat film på tv, typ Material Girls, sett den innan menmen :) (vilket betyder att jag inte hunnit se allt för min syster än). Sedan har jag vart ute å kört på motorvägen minsann, HAHA fyf*n vad tråkigt det var, ingenting kul mer än att man fick köra om nåra sölkorvar. Däremot vare en "cool" (märk ironin) 20 åring som trodde att han var nått som körde om mig på en annan väg, sen kom han inte mkt längre för det var en massa bilar framför så jag hann ikapp han iaf, mkt kul enligt mig haha!
Aja sen vart vi på donkens drive in å köpte glass! Asgott! (Y)



Så nu ska jag fixa för imorrn å packa skolväskan å duscha å plocka fram kläder, dutti!
<3

"I can walk a 1000 miles to be with you"

Shit det e redan söndag, dagarna springer iväg! Och hoppas det fortsätter så också.
Annars vet jag inte vad denna dagen kommer med, jag ska plugga teori å så får vi se när jag ska ge mig ut på motorvägen för detta har jag ännu inte testat :).
Känns som om jag aldrig kommer att få körkort -.-", menmen jag ska nog klara det innan året är slut hoppas jag haha, jag är glad om jag får körkort innan jag är 65 :)

Och imorgon börjar sista skolveckan för detta läsår, och kommer då ha min sista gympalektion ever! Helbra, jag hatar skolans gympa, mkt roligare att träna hemma eller med mina underbara dansvänner... Bollsporter är inte min grej och inte orientering heller så antar det är därför jag avskyr gympan (a)


Nattliga funderingar

Aldrig tror jag att jag har haft känslan av att vara lycklig men ändå tom på samma gång. Det känns som att det är något som gnager i mig som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men det är väl egentligen något som kommer att gå över. Och aldrig har jag känt innan att jag har varit riktigt socialttrött. Jag orkar knappt vistas bland flera personer samtidigt som exempelvis skolan, jag blir helt slut efter dagarna och orkar inte vara social någonstans, Men det går däremot bra när man är själv med någon.

Och aldrig innan har jag känt en bitterljuv känsla av att få sommarlov. Jag vet att jag kommer få ett bra sommarlov med bra saker som händer, men jag saknar redan alla vänner som jag vet att jag inte kommer träffa så mkt som jag brukar. Och visst är det skönt att inte ha läxor som hänger över sig, men jag vet redan nu att jag kommer bli otroligt rastlös efter bara några veckor.

Tanken på att det sedan bara är ett år kvar i skolan är även det både roligt och sorgligt. För jag vet att sista året kommer bli roligt med nya ämnen, men det är inte så roligt att det blir mer uppdelat då alla väljer olika kurser. Och det kommer bli det sista året där jag är säker på att jag kommer ha en otroligt stor skala underbara vänner omkring mig. För jag vet att efter skolan är slut så kommer vissa glida iväg på annat håll, det har hänt så många gånger förr. Att sedan börja om på ruta ett på ny skola, på riktigt allvar, på helt egna ben är nog det som skrämmer mig mest. Att jag inte har någon i närheten i början som jag kan stötta mig på. Dagen då jag tar studenten kommer jag gråta av både glädje och rädsla. 

Att livet skulle ändras så mycket under gymnasietiden och att man själv skulle förändras så mycket hade jag aldrig trott. Det känns som om det var 20 år sedan jag gick i nian på högstadiet. Men det som annars gnager i mig är att jag inte vet något som helst om min framtid. Vad ska jag göra när jag inte har högskolan sen? Vad ska jag utbilda mig till och vad vill jag arbeta med? Hur kommer mitt liv se ut när jag är färdig med mina studier? Och hur ska jag klara av den rastlöshet jag känner när jag inte kommer ha plugg om dagarna att göra? Kanske borde jag bli lärare, de har ju mkt prov att rätta och så. Men hade jag blivit en bra lärare, hade jag klarat av stökiga elever och kunna lära ut samtidigt som jag vill vara omtyckt?
Och förövrigt är det inte bra för mig att sitta uppe såhär och tänka. Men det var iaf skönt att skriva av sig. Och den som nu orkade läsa allt borde få värsta applåden!

Galet

Sen en tid tillbaka har jag varit trött 
Försökt att vara allt på samma gång 
Så mycket man kan göra och borde och vill 
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom 
Och försökt att hitta spår som leder rätt 
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan 
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Älskar Låten <3

Ohja verkligen intressant dag jaa...

Idag har jag verkligen gjort allt å inget.... Hade föreläsningar för parallellklassen (ja jag äääälskar DELAR av din klass med Abbe, du kan nog lista ut vikka jag lööööövs) och det vart ju aaastråkigt enligt mig.
Sen hem å tränade, åt mat, nördade sims... och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... Ilandsproblem där ja :)
och nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag slutar här... Hejdå.
(Störd)

Braaao dag

Nu har Elin precis åkt hem, eller vare dig jag skulle kalla min kära hotmail ;) haha mkt roligt iaf och har kollat på massa fina och fula balklänningar på nääätet :) Även att det då är ett år kvar, men man ska vara ute i tid!
Tjötat masssoooor , nähä vadå tjejjigt äre väl nån som tänker nu, haha!
Och imorrn ska jag in tidigt till skolan även om jag har sovmorgon imorrrn med... Men jag ska passa på att prata en sväng med rektorn och om han inte skärper sig så ska han få en utskällning, så det e inte jag som gjort något bara så ni vet :D. Och sedan bär det av till toftaholm och åminne. Vi ska ha nån slags utflykt och ha föreläsning för parallellklassen -.- kuuuul.....
Men nu blire duschen!
<3

ÄNTLIGEN!

Färdig med allt nu! Åt skogen med skolan!!!!!!!

Smart man är dååå....

Sitter i skolan på en sovmorgon..... försöker göra läxan men fattar inte.... Awesome!
Tur att jag har My som är duktig på företagsekonomi, hon räddar min dag!!!

Fast sen så vill jag bara hem, för jag ska umgås med Elin, bra eftermiddag där ja!!! <3

Treasure

Du är egentligen ingen maskros, för en maskros är som ogräs och av dig så finns det bara du, the one and only.
Däremot är du fin, liksom en maskros, dock mkt mkt finare, finaste vännen i världen!
Du är som solen, lyser upp vardagen och gör livet lättare.
Och du är helt klart världens  goaste nallebjörn!
Bästa vän, om vi så ska limma ihop oss så ska jag aldrig släppa taget <3

7 Juni

Jobbig start på dagen för min mage tycker inte om mig.
Däremot så möttes jag av världens bamsekram när jag kom till skolan, awesooome!<3
Och nu sitter jag här svettas för det är så jäääkla varmt, så sen blir det till att bada!
Och svenska plugg........

varför vaknar jag nu?

Sovmorgon men är redan vaken och kunde inte somna om, hejja, men är i varje fall pigg :D
Så nu dödar jag lite tid innan jag orkar gå och klä på mig och sticka till skolan.
Vill helst dit nu så det blir en dag mindre innan sommarlovet -.-"
<3

Jag ogillar rubriker starkt

Tycker för det första att ni kan börja hjälpa mig att hitta på rubriker så kan vi se vad de inläggen handlar om! (kommentera)


SNart kommer Hanna och vi ska spendera eftermiddagen med sol å bad tror jag, om det nu inte blåååser för mkt. Asnice, inte träffat henne på evigheter typ så har saknat henne som tusan!
Och mer uppdatering om min dag kommer väl ikväll eller nått!
<3

Wave at the bus!

En pappa som vinkar av sin 16 årige son varenda dag hela skolterminen.... och så arkiveras alla dagar i en blogg! Smått kul att kolla igenom, och glad att min pappa inte gör sånt!
Checka in: http://waveatthebus.blogspot.com/

Old pic, but still true


30 grader

Jäklar vilket gött väder vi har! Vart ute å solat, men lär ju ta tid som vanligt innan jag får färg på kroppen!
Nu pluggas det igen men jag fattar nog bara hälften, härligt liv!
Imorrn hade jag tänkt spendera dagen med sötis Hanna, så vi hoppas på bra väder då meed!

Hoho.... Mjau?

Man kanske inte behöver kunna samma språk.
Men man behöver kunna förstå varandra och kunna varandra utantill.
När det är så att man börjar tycka att språket ens är onödigt att använda för att man förstår varandra iaf... då har du funnit din bästa vän.

Plugg och släkt

Pluggar och har besök av farmor och farfar :) Därför är det inte sååå bra uppdateringar nu :)

Bada Niiissseeee!

Jahaja då har man badat i sjön, sviiinkallt!
Så nu har man duschat varmt å hoppat in i onepiecen som jag fick idag (dock från Stadium så ingen "äkta" haha)
Älskar den!!
<3

Älskar låten.

Sometimes late at night
I lie awake and watch her sleeping
She's lost in peaceful dreams
So I turn out the light and lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake in the morning
Would she ever doubt the way I feel
About her in my heart

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes


Igår och idag

Hade världens dag igår! Galet kul vare!!! Roligaste måste vart när Emelie och jag blev totalt nerdränkta i flumriden!!
Så tack för dagen flickor!!!


Idag har jag vart en sväng på stan med mamma, och nu ska jag plugga svenska tänkte jag för det kommer jag inte hinna sen! <3

Smått huvudvärk

Orkar inte blogga, kan knappt tänka jeeekla huvudvärk!
Men imorrn blire iaf Liseberg!

RSS 2.0